PatroNet CMS online súgó

Keresés:
PatroNet CMS Tematikus Súgó
 

PatroNet CMS Súgó index
Nyomtatóbarát verzió

A PatroNet CMS eShop modulja egy széles funkcionalitású, nagy mértékeben testre szabható komplex webáruház rendszer.

A webáruház alapját a megrendelhető termékek adatbázisa jelenti. Egy-egy termékhez rengeteg információ és beállítás adható meg, beleértve (az alapadatokon kívül) a rendelhető minimális illetve maximális darabszámot, a termékváltozatok (attribútumok) kezelését, a kapcsolódó termékeket, a készletnyilvántartást és a többféle típusú termékkedvezményt (ez csak néhány kiragadott elem).

A termékeket kategória-hierarchiába sorolhatjuk, melyhez egy helyzetérzékeny menü is tartozik a publikus felületen.

A webáruházban beállítástól függően anonim megrendelésre is lehetőség van. A nem anonim vásárlók adatait a felhasználói adatbázisban mi magunk is adminisztrálhatjuk. A felhasználók a webáruházon keresztül is regisztrálhatnak a honlapra, ekkor automatikusan a webárruház felhasználói közé kerülnek, valamint hozzárendelődnek a beállított jogosultsági csoporthoz.

A megrendelésekről a rendszer minden adatot archivál, ezeket visszamenőlegesen is részletesen meg tudjuk nézni.

A webáruház a beállításoktól függően e-mailben különféle értesítéseket küld az adminisztrátorok illetve a felhasználók felé. Ilyen például a megrendelésről készült összefoglaló e-mail és a rendelési státusz változásáról tájékoztató levél.

Ha engedélyezett, a felhasználók kommentezhetik és értékelhetik a terméket. A bejelentkezett felhasználók számára elérhető funkció a tervezőkosár, mellyel készlethiányos termékekre jegyezhetnek elő.

A PatroNet CMS webáruháza támogatja a bankkártyás fizetést.

A legfontosabb beállítás az admin felületen is módosítható, ezeken kívül még számos konfiguráció módosítható programozói oldalról. A webáruházhoz több extra funkció külön megrendelhető, ilyen például a raktárkészlet-szinkronizáló alrendszer.