PatroNet CMS online súgó

Keresés:
PatroNet CMS Tematikus Súgó
 

PatroNet CMS Súgó index
Nyomtatóbarát verzió

A termékkategóriák megnyitásakor alapértelmezetten a terméklista-oldal töltődik be, a legfelső gombsor segítségével átléphetünk a kategória adatlapjához.

A kategória terméklistája a PatroNet CMS-rendszerben megszokott lapozható listakezelőben jelenik meg, ahol a termék egyes adataira kereshetünk.

A lista feletti gombsor segítségével lehetőség van új terméke felvitelére, a listában megjelenő oszlopok beállítására ('Megjelenés'), a lista frissítésére, egy-egy termék szerkesztésére illetve törlésére.

A 'Kapcsolódó termékek' gombra kattintva más termékeket asszociálhatunk a listában kiválasztott elemhez.

A listában billentyűzettel is navigálhatunk. A gombokhoz tartozó műveletek egy része is elérhető a billentyűzetről: az enter gombbal szerkeszthetjük a kijelölt terméket, az insert gombbal adhatunk hozzá újat, és a delete-tel kezdeményezhetjük a törlést.

A gombsorban található még egy 'adatmódosítás a listában' feliratú jelölőnégyzet is. Ha ezt bejelöljük, a lista viselkedése némileg megváltozik. A változó adatok cellái ekkor dupla kattintással vagy enter billentyűvel szerkeszthetővé válnak, és az enter újabb lenyomására illetve a szerkesztőmezőből való továbbnavigálással automatikusan mentődnek.