PatroNet CMS online súgó

Keresés:
PatroNet CMS Tematikus Súgó
 

PatroNet CMS Súgó index
Nyomtatóbarát verzió

A megrendelésekről többféle bontásban tekinthetünk meg statisztikát. Alapértelmezetten felhasználók illetve városok szerint csoportosíthatunk. Meg kell adnunk, hogy mely évre, hónapra illetve tetszőleges időtartamra szeretnénk látni az összesítést.

A lista sorrendezése úgy történik, hogy a legnagyobb összegű összesítés kerül előre. Ebből a listából annyi elemet látunk, amennyit a 'Top db' mezőben megadtunk.

A statisztika a 'Generálás' gomb lenyomására megjelenik a listában, melyet ezután Excel formátuban exportálhatunk is a jobb felső sarokban lévő gombra kattintva.

A termékek statisztikája az előbbihez hasonló. Itt a leggyakrabban rendelt termékek listája jeleníthető meg és exportálható.

A pénzügyi adatoknál megadott év havi pénzügyi jellegű adatait láthatjuk, több mint tíz oszlopban. Természetesen ez a statisztika is exportálható. Ezenkívül diagram formában is megnézhetjük a kimutatást, ha a jobb felső 'Diagram' gombra kattintunk. A megjelenő menüből válasszuk ki, mely adatot kívánjuk megjeleníteni a diagramon, majd kattintsunk a 'Megjelenít' gombra. A diagram képét többféle méretben is megjeleníthetjük, illetve le is tölthetjük.