PatroNet CMS online súgó

Keresés:
PatroNet CMS Tematikus Súgó
 

PatroNet CMS Súgó index
Nyomtatóbarát verzió

A felugró párbeszédablakban tetszőleges szűkítéseket végezhet a hírek-adatbázisban. A szűkítési feltételekkel finomíthatja a keresést. Több szűkítést is beállíthat egyidejűleg. Az adatbázisból azok a hírek kerülnek listázásra, amelyek megfelelnek a keresési feltételeknek.

Cím: a korábban felvitt hírek címei alapján indíthat szűkítést. A legördülő menüből válassza ki a kívánt szűkítési feltételt, majd írja be a keresett kifejezést, tartalmat.

Bevezető szöveg: a korábban felvitt hírek bevezető szövegeinek alapján indíthat szűkítést. A legördülő menüből válassza ki a kívánt szűkítési feltételt, majd írja be a keresett kifejezést, tartalmat.

Szerző: a korábban felvitt szerzők alapján indíthat szűkítést. A legördülő menüből válassza ki a kívánt szűkítési feltételt, majd írja be a keresett kifejezést, tartalmat.

Kategória: a legördülő mezőből válassza ki azt a korábban már létrehozott kategóriát, amelyre el szeretné indítani a szűkítést.

Rovat: a legördülő mezőből válassza ki azt a korábban már létrehozott rovatot, amelyre el szeretné indítani a szűkítést.

Évfolyam: a legördülő mezőből válassza ki azt az évfolyamot, amelyre el szeretné indítani a szűkítést.

Szám: adja meg a keresendő hír megjelenési számát.

Kulcsszavak: írja be a mezőbe a keresendő kulcsszavakat.

Dátum: adja meg a megjelenési dátumot, illetve amennyiben ismeri, válassza ki a legördülő mezőből a pontos megjelenés dátumát.

Parancsgombok

A  parancsgombra kattintva indíthatja el a beállítások alapján a keresést. A szűkítési feltételeknek megfelelő híreket az adatbázis listázza.
A parancsgombra kattintva bezárja a párbeszédablakot szűrés nélkül.