PatroNet CMS online súgó

Keresés:
PatroNet CMS Tematikus Súgó
 

PatroNet CMS Súgó index
Nyomtatóbarát verzió

Pontos látogatói statisztika, amely a honlap minden látogatójának minden mozgását regisztrálja. Ezekből az adatokból az arra jogosult kezelők különböző kimutatásokhoz juthatnak a webhely, illetve egy-egy oldal látogatottságáról, a látogatók technikai hátteréről és a látogatók által bejárt útvonalakról, amit később felhasználhat oldala fejlesztésénél.

Statisztikák adminisztrációs felület

Két részből áll: a baloldalon menüszerűen lehet választani a különböző statisztikák közül. Középen pedig az aktuálisan kiválasztott kimutatás jelentése jelenik meg. A minket érdeklő kimutatás linkjére kattintva kapjuk meg az eredményeket.

A statisztikák exportálhatók az „Statisztika export” parancsgombra kattintva.

Mérőkód generálása: a parancsgomb mérőkódot generál, amit az oldal HTML-forrásában helyezünk el. Külső site látogatottságát mérhetjük vele.

Általános: összesített statisztika. Mutatja a látogatásokat és az oldalletöltéseket.

Legutóbbi látogatók: a legutóbbi látogatókat listázza ki, illetve megtekinthetjük és exportálhatjuk az adott látogató honlapon bejárt teljes útvonalát (hol érkezett a honlapra, hol távozott, mely oldalak után érdeklődött stb.)

Látogatások: a mért oldallátogatásokból készít automatikusan napi, heti, havi illetve éves bontásban diagramot.

Látogatások és oldalletöltések: azt is méri, hogy hány látogató hány oldalt töltött le.

Oldalak osztályozása: különböző osztályozási szempontok alapján készül statisztika (leggyakoribb be- és kilépő, a leglátogatottabb, oldalankénti látogatottság, honnan jött a látogató).

Egyéb: további kimutatás készül arról, hogy a látogatók milyen böngészőt használnak, milyen a monitorfelbontás megoszlása, milyen operációs rendszert, milyen a nyelvi alapbeállítások megoszlása, továbbá honnan, melyik időzónából érkeznek a látogatóink.