PatroNet CMS online súgó

Keresés:
PatroNet CMS Tematikus Súgó
 

PatroNet CMS Súgó index
Nyomtatóbarát verzió

A hírlevél küldő segítségével hírleveleit a PatroNet CMS rendszer keretein belül küldheti ki. A hírlevél adatbázisban szereplő leveleket HTML és/vagy textfájlként tudja kiküldeni. A modul minden HTML-fájlként létrehozott hírlevélnek automatikusan elkészíti a text formátumát, így a hírlevelet olyan levelezőkliensekben is meg tudják jeleníteni, ahol nem engedélyezik képek megjelenítését.
Ha HTML-alapú hírlevelet szeretne küldeni, először hozza létre a CMS rendszerben új oldalként. Célszerű a honlap struktúrájában külön nyitni egy hírlevél (Newsletter) mappát, amin belül a hírlevél oldalakat létrehozza. A hírlevél sablon elkészítésében kérheti segítségünket, így a hírlevelek a honlap arculatában jelenhetnek meg.
A hírlevél listára Ön is vihet föl címeket, de lehetőség van arra is, hogy feliratkozzanak az érdeklődők. A rendelkezésre álló listák több szempont alapján szűkíthetők.    A rendszer azt is jelzi, hogy hányan nyitották meg a kiküldött hírlevelet. A hírlevél modul a szerkesztősorban a modulok menüpont alatt érhető el és kattintásra nyitható meg.

A parancsgombra kattintva az adminisztrációs felületen töltheti fel új hírlevelét.
Ha már korábban létrehozott egy hírlevelet, küldéshez kattintson a parancsgombra. Válassza ki a kiküldeni kívánt (várakozó) hírlevelet a listából, majd kattintson az „Indítás” parancsgombra.
A hírlevél fizetők adminisztrációjához kattintson a parancsgombra. Ezen a felületen vihet fel új előfizetőket, csoportokat, módosíthatja és törölheti ezeket, importálhat és exportálhat előfizetői adatbázisokat.
Itt a hírlevél alapadatait adhatja meg, a parancsgombra kattintva.

A hírlevelek adatai

Várakozó e-mailek száma: megmutatja, hogy a rendszerben hány hírlevél vár kiküldésre.
Cím: a hírlevél címe. Amennyiben nem tölti ki a mezőt, és a hírlevelet a CMS rendszerben tartalmi oldalként hozta létre, a cím mezőbe a rendszer automatikusan az oldal shortlinkjét illeszti be.
Célcsoportok: a hírlevél címzettjei (hírlevél listák).
Indítás: az indítás időpontja.
Befejezés: a kiküldés időpontja.
Állapot: a kiküldés melyik fázisában van a hírlevél (indításra várva, felfüggesztve, befejezve).
Végrehajtás: azt mutatja, hogy a címzettek közül hánynak jutott el a hírlevelet.
Olvasva: azt mutatja, hogy hányan nyitották meg a hírlevelet.
Részletek: a linkre kattintva hírlevél tartalmát jeleníti meg.

Parancsgomb. A kiválasztott hírlevél törlése a hírlevél listából (adatbázisból).
Parancsgomb. A kiválasztott hírlevél archiválása.