PatroNet CMS online súgó

Keresés:
PatroNet CMS Tematikus Súgó
 

PatroNet CMS Súgó index
Nyomtatóbarát verzió

E-mail postafiókok karbantartása: a funkció e-mail fiókok létrehozását, módosítását, beállításának szerkesztését, valamint törlését teszi lehetővé.

A honlap paraméterezésekor meghatározzuk, hogy a honlaphoz hány e-mail postafiók tartozik (db szám), és mekkora méretűek maximum ezek a postafiókok. Amennyiben ezen az alapbeállításon felül szeretne új postafiókot létrehozni, illetve szeretné a postafiókok fogadóképességének méretét növelni, vegye fel velük a kapcsolatot.

A postafiókok mindenkori eléréséhez tartozik egy webmail felület, amin bárhol megtekintheti levelezését, illetve leveleket küldhet. A PatroNet webmail elérhető a webmail.patronet.hu címen.

Postafiókok fülecske: ezen a felületen láthatja a beállított domainhez tartozó tényleges postafiókok listáját, illetve szerkesztheti a postafiókokat.

E-mail aliasok: ezen a felületen láthatja az alias címek listáját. Az alias e-mail címek nem rendelkeznek önálló tárhellyel, hanem elosztóként működnek, azaz a funkció egy e-mail címre küldött e-mail több címzetthez eljutását szolgálja. Például az info, kapcsolat típusú e-mail címek tetszőleges valódi postafiókba irányíthatók.

Az e-mailfiók-lista frissítéséhez kattintson a parancsgombra.

Új postafiók létrehozása: új postafiók létrehozásához kattintson az parancsgombra, majd adja meg a párbeszédablakban a létrehozáshoz szükséges adatokat.

A postafiók adatainak módosításához kattintson a parancsgombra.
A postafiók törléséhez kattintson a gombra.

Export: az e-maillista exportálásához kattintson a parancsgombra. A felugró párbeszédablakban jelölje be azokat a listákat (e-mail és/vagy alias), amelyeket exportálni kíván.

Funkcionális ikonok

Szerkesztés: az e-mail postafiókok szerkesztéséhez kattintson az ikonra.

Törlés: a postafiók vagy alias e-mail cím törléséhez kattintson az ikonra.

Vakációs válasz beállítása: vakációs válasz beállításához kattintson az ikonra, majd adja meg a kért adatokat a felugró párbeszédablakban.