PatroNet CMS online súgó

Keresés:
PatroNet CMS Tematikus Súgó
 

PatroNet CMS Súgó index
Nyomtatóbarát verzió

A modul segítségével felhasználókat adhat hozzá, szerkeszthet és törölhet. Felhasználók lehetnek honlap adminisztrátorok, illetve látogatók egyaránt.

Adminisztrációs felület

A csoportok rendezési elvének meghatározásához, illetve megváltoztatásához kattintson a parancsgombra. A felugró párbeszédablakban válassza ki a tetszőleges rendezési elvet a radiogomb aktiválásával.
 Itt állíthatja be a regisztráció megjelenítési beállításait a felugró párbeszédablakban.

Funkcionális ikonok

Új csoport létrehozása: új csoport létrehozásához kattintson az ikonra. A felugró párbeszédablakban adja meg a csoport nevét. Ha azt szeretné, ha a csoport a site adminok felé megosztott legyen, aktiválja a jelölőnégyzetet. Ez azt jelenti, hogy a csoportot az oldal adminisztrátorai is láthatják, szerkeszthetik.

Csoport adatainak szerkesztése: az ikonra kattintva szerkesztheti a csoport adatait (név, csoport megosztottsága).

Csoport jogosultságainak szerkesztése: az ikonra kattintva a felugró párbeszédablakban adhat hozzá és vonhat meg jogosultságokat a csoporttól. A jogosultság kiosztásához aktiválja a funkció melletti jelölőnégyzetet.

Létező felhasználó hozzáadása a csoporthoz: egy, már korábban létrehozott felhasználót adhat a csoporthoz hozzá az ikonra kattintva. A felugró párbeszédablakban írja be a mezőbe a nevét, majd kattintson az Ok parancsgombra. Egy felhasználó több csoportban is szerepelhet.

Új felhasználó létrehozása: az ikonra kattintva új felhasználót hozhat létre a csoporton belül.

Felhasználó név: írja be a mezőbe a felhasználó nevét, minimum 5 karaktert kell tartalmaznia.
Teljes név: írja be a mezőbe a felhasználó teljes nevét.
E-mail: írja be a mezőbe a felhasználó e-mail címét.
Jelszó: adja meg a felhasználóhoz tartozó jelszót (minimum 5 karaktert kell tartalmaznia).
Lejárat dátuma: itt állíthatja be, ha a hozzáférési jogosultság csak bizonyos időintervallumra vonatkozik.

Felhasználó eltávolítása a csoportból: az ikonra kattintva eltávolíthatja a felhasználót az adott jogosultsági csoportból. Ez nem azonos a felhasználó törlésével, tehát másik csoporthoz való hozzáadásnál nem kell újra létrehoznia.

Felhasználó végleges törlése: az ikonra kattintva véglegesen törli a felhasználót a honlap adminisztrátorai és felhasználói közül.