PatroNet CMS online súgó

Keresés:
PatroNet CMS Tematikus Súgó
 

PatroNet CMS Súgó index
Nyomtatóbarát verzió

Hírlevél előfizetők adminisztrációja


Hogyan vihetek fel új hírlevél előfizetőt?

Hogyan állítsak be hírlevél előfizetői csoportokat?

Hogyan tudnak hírlevélre regisztrálni a honlapom látogatói?

Hogyan tudok előfizetői listát importálni?

Hogyan tudom letölteni az előfizetői listát?

Hogyan tudom az előfizetőket egyik csoportból a másikba másolni vagy áthelyezni?Hogyan vihetek fel új hírlevél előfizetőt?

Új előfizetőt a Hírlevél előfizetők gombra kattintva az előfizetők adminisztrációs felületén vihet fel. Kattintson az Új előfizető felvitele gombra. Adja meg az előfizető adatait. Majd válassza ki, hogy melyik előfizetői csoportba szeretné felvenni (megjelölhet több előfizetői csoportot is).

Hogyan állítsak be hírlevél előfizetői csoportokat?

Új előfizetői csoportot a hírlevél előfizetők adminisztrációja felületen tud beállítani. A csoportok gombra kattintva hozzáadhat, módosíthat és törölhet előfizetői csoportokat.

Tipp: Új csoport felvitelekor vagy meglévő módosításakor megadhatja, hogy a csoport publikus vagy sem, azaz a levelező listára feliratkozhatnak-e a honlap látogatói.

Hogyan tudnak hírlevélre regisztrálni a honlapom látogatói?

A hírlevél előfizetői csoportoknál Önnek publikussá kell tennie azt a hírlevél előfizetői csoportot, amelyre a honlap látogatói is tudnak regisztrálni. Ha a honlap publikus felületén van hírlevél feliratkozás paraméterezve, akkor a publikus listák meg fognak jelenni a regisztrációs dobozban.

A regisztrációs dobozban általában két adatot kell kitölteniük a honlap látogatóinak: nevet és e-mail címet. Természetesen több adat is bekérhető.

Hogyan tudok előfizetői listát importálni?

Az előfizetők adminisztrációja felületen lehetséges az előfizetői lista feltöltése. Tabulátorral tagolt szöveges fájlt lehet importálni (pl. csv kiterjesztésű fájt).  Tabulátorral tagolt fájlt kap, ha mentés másként, egyéb formátumnál a „tabulátorral tagolt szöveges fájlt” választja ki a listából.

Kattintson az Adatbázis import gombra, válassza ki a fájlt, válassza ki hogy a fájlban szereplő előfizetőket, mely csoportba szeretné importálni, majd indítsa el az importálási folyamatot az OK gombra kattintva.

Hogyan tudom letölteni az előfizetői listát?

Kattintson az Adatbázis export gombra. Válasszon az opciók közül (teljes adatbázis export vagy a találati lista alapján való szűkítés exportálása). Majd indítsa el az adatbázis exportálását az OK gombra kattintva. Az adatbázist tabulátorral tagolt szövegfájlként exportálhatja, megnyithatja excelben.

Hogyan tudom az előfizetőket egyik csoportból a másikba másolni vagy áthelyezni?

Előfizetők másolása: Előfizetőket másolhatja az egyik csoportból a másikba, az előfizetők másolása gombra kattintva, ahol ki kell választani, hogy mely csoportba szeretné még megjeleníteni a kiválasztott előfizetőket.

Előfizetők áthelyezése: a kiválasztott előfizetőket áthelyezheti az egyik csoportból a másik csoportba, ha az előfizetők áthelyezése gombra kattint, majd kiválasztja, hogy mely csoportba szeretné áthelyezni őket.